1. What is the Type of Chocolate used?

Ans: We use premium milk chocolate for all our parties. If our customers have some preferences, we can arrange for that also.

2. What are the types of dipping served?

Ans: We have a varieties of dippings: Waffer Biscuits of3flavours, Choco sticks, Marshmellows, Cookies, , Cakes, Biscuits, etc.
If our customers have some preferences, we can arrange for that also at extra charges, depending upon the dipping specified.

3.What are the requirements to set the fountain from our side?

Ans: We need a table with cloth & electricity arrangement to set up the fountain.

4. Do you cater to the places specified by us and what are the transport rates for all the places?

Ans: Do you cater to the places specified by us and what are the transport rates for all the places?

5. Do you cater to the places specified by us and what are the transport rates for all the places?

Ans: 50% of payment required 4 day before your event is scheduled.

6. How many such fountains can we set at a time?

Ans: We can set up 2 fountains at a time.
For such orders, you need to book with us atleast a week before your event.

7. Is it an outdoor event setup or can be used for indoor parties also?

Ans: Yes, it can be used for both indoor as well as outdoor.

8. Once I email you, will you send me a quote?

Ans: Yes, simply email us and tell us the details of your requirements and we will reply within 24 hours. If you don’t receive a reply, check your email spam filtering software hasn’t blocked our email.If you prefer to discuss your requirements with our friendly team, you can call us on 9742941282